post

CAMPANIE DE DIAGNOSTIC AL OSTEOPOROZEI

Pe parcursul lunilor ianuarie și februarie 2022, Clinica Medena din Oradea derulează o campanie gratuită de diagnostic al osteoporozei.
Osteoporoza este o afecţiune care determină scăderea densității osoase, consecința fiind faptul că oasele devin fragile și se pot rupe la căderi sau traumatisme ușoare. Această pierdere de masă osoasă este silenţioasă şi treptată, de cele mai multe ori fără simptome până la apariţia primelor fracturi.
De aceea, la femeile în premenopauză sau după menopauză, dar și la bărbații de peste 50 de ani, este recomandată o evaluare a densității osoase precum și a stării de sănătate din punct de vedere endocrinologic, pentru a putea preveni apariția și mai ales evoluția osteoporozei.
În cadrul campaniei noastre puteți beneficia în mod gratuit pe baza biletul de trimitere de la medicul de familie către specialitatea endocrinologie, de următoarele investigații:
– Osteodensitometrie DXA
– Analize de sânge: hemoleucogramă, VSH, glicemie, calcemie, probe hepatice, creatinină, funcția tiroidiană (TSH), parathormonul.
– Interpretarea rezultatelor de către medicul endocrinolog.

👩‍⚕️ Dr. Ioana Mihăilă – Medic primar Endocrinologie
👩‍⚕️Dr. Aurora Sășianu – Medic specialist Endocrinologie
👩‍⚕️Dr. Alina Bota-Sziber – Medic specialist Endocrinologie și Medic specialist diabet zaharat, nutriție si boli metabolice
Programări:
📲 0748.573371
📍 Strada Anton Bacalbașa, nr. 2, Oradea
📧clinica_medena@yahoo.com
🌐 www.clinicamedena.ro