Echipa medicală – Clinica Medena

Endocrinologie

Dr. Mihăilă Ioana

Medic primar Endocrinologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (2005), dr. Mihăilă a parcurs anii de rezidențiat în specialitatea Endocrinologie la Clinica de Endocrinologie  din Cluj-Napoca (sub îndrumarea prof. Dr. Ghervan Cristina)

Principalele preocupări: patologia nodulară tiroidiană  (puncție cu ac fin a nodulilor tiroidieni), osteoporoza. Are la activ peste 200 de puncții tiroidiene.

 

Dr. Săşianu Aurora Alina

Medic specialist Endocrinologie

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2005), confirmată prin examen de rezidențiat național în specialitatea Endocrinologie, cu pregatirea ulterioară efectuată în centrele  universitare Oradea si Cluj-Napoca.

Domenii de interes: patologia tiroidiană, infertilitate, afecțiuni endocrine la copii.

 

 

Dr. Butiri Diana Cristina

Medic specialist Endocrinologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca (2012), a urmat pregatirea în rezidențiat în specialitatea Endocrinologie la Clinica de Endocrinologie Cluj-Napoca (sub îndrumarea Prof. Dr. Georgescu Carmen

Domenii de interes: patologia tiroidiană, afecțiuni endocrine la copii.

 

Dr. Bota-Sziber Alina Sanda

Medic specialist Endocrinologie
Medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca (2011), a efectuat stagii de pregătire în centrele universitare Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca.

Domenii de interes: patologia tiroidiană, osteoporoza, obezitatea, diabetul zaharat

 

============================================================

Cardiologie

Dr. Păcurar Ramona Mihaela

Medic specialist Cardiologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, a efectuat stagii de pregătire la Spitalul Clinic de Urgență Oradea, Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara și Spitalul de Recuperare Cluj Napoca.

Domenii de interes: hipertensiunea arterială, cardiopatia ischemică, valvulopatiile, cardiomiopatia hipertrofică.

 

Dr. Cipleu Maria Crina

Medic specialist Cardiologie

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2011), confirmată prin examen de rezidențiat pe specialitatea Cardiologie, cu stagii de pregătire la Spitalul Județean de Urgență Oradea și la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara

Sfera de interes – Hipertensiunea arterială (prevenție primară și secundară), Cardiopatie ischemică, Tulburări de ritm și de conducere, Valvulopatii.

 

Dr. Dinu Andrei Dragomir

Medic primar Cardiologie

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2011), a urmat pregatirea în rezidențiat pentru specialitatea Cardiologie pe secția Clinică Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Oradea.

Sfera de interes – Hipertensiunea arterială, Cardiopatie ischemică, Tulburări de ritm și de conducere, Valvulopatii.

 

============================================================

Diabetologie

Dr. Florin Ioana Camelia

Medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universitățiide Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, dr. Florin Ioana a urmat pregătirea în rezidențiat pentru specialitatea Diabet zaharat, Nutritie și Boli Metabolice în Centrul de Diabet din Cliuj Napoca.

Principalele preocupari: diabetul zaharat, obezitatea.

============================================================

Obstetrică-Ginecologie

 

Dr. Nechita-Romocea Andreea Nicoleta

Medic specialist Obstetrică-Ginecologie

Medic Specialist obstetrică ginecologie, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (2012), confirmată prin examen de rezidențiat național în specialitatea obstetrică ginecologie, cu pregatirea ulterioară efectuată în centrul universitar Oradea.

 

Dr. Novac Alexandra

Medic specialist Obstetrică-Ginecologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (promoția 2014), dr. Alexandra Novac a efectuat pregătirea în rezidențiat în perioada 2015 – 2019, în cadrul Clinicii de Obstetrică – Ginecologie „Dominic Stanca”, a Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca (Secția Chirurgie Generală) și a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ioan Chiricuță”, Cluj-Napoca.

 

============================================================

Alergologie

Dr. Petricău Carina

Medic specialist Alergologie și Imunologie clinică

A făcut studii universitare la University of Texas at San Antonio, Texas, SUA și Universitatea din Oradea, Facultatea de Medicină și Farmacie – absolvită în 2015. Și-a efectuat rezidențatul în specialitatea Alergologie și Imunologie Clinică, la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, în perioada 01.01.2016- 31.10.2021 și a promovat examenul de medic specialist în Alergologie şi Imunologie clinică în toamna anului 2021.

 

============================================================

Reumatologie

Dr. Nechita-Savu Eliza-Ramona

Medic specialist Reumatologie

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (2014), confirmată prin examen de rezidențiat în specialitatea Reumatologie, dr. Nechita-Savu a urmat pregătirea în Clinica de Reumatologie din Cluj-Napoca, secțiile de Cardiologie și Medicină internă ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, respectiv secția de Medicină internă, Diabet și Nutriție a Spitalului Universitar Hautepierre din Strasbourg. A urmat, de asemenea, un stagiu de 6 luni de pregătire în tratarea patologiilor infecțioase la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Arii de interes: reumatologie, medicină internă.

============================================================

Psihiatrie & Psihologie

Dr. Bote Sîiuca

Medic specialist Psihiatrie

Absolventă a facultății de medicină generală în anul 2017, confirmată prin examen de rezidențiat național în specialitatea Psihiatrie, cu pregatire efectuată în Centrul Universitar Timișoara, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu, Clinica de Psihiatrie Eduard Pamfil, sub îndrumarea Prof.Dr.Enatescu Virgil-Radu.

Domenii de interes: tulburări afective, psihoze, dependențe.

 

Micula Oana Sînzâiana

Psiholog Clinician

Absolventă a Universității Oradea, Facultatea de Psihologie (2008), master în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie (2010). Absolventă a mai multor cursuri de specializare: Anger Management, curs acreditat CPR, curs Consiliere Creștină Multidisciplinară. Deține licențe de utilizare a platformelor de terapia depresiei, anxietății și tulburărilor de comportament alimentar.

Servicii: evaluare psihologică comisii de pensie și handicap adulți; consiliere psihologică și intervenție terapeutică cognitiv comportamentală.

============================================================

Oftalmologie

Haidu Sorin

Medic Specialist Oftalmologie

Dr. Haidu Sorin este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie, Universitatea din Oradea (2018). Pe perioada rezidențiatului urmează stagii de pregătire în diverse centre universitare unde aprofundează oftalmolgia generală (Oradea), retina medicală (Paris), chirurgia oculoplastică (București), glaucomul congenital și al adultului (Ankara). Participă la numeroase cursuri de formare postuniversitară, congrese naționale și internaționale în oftalmologie, imagistică retiniană și tratamente maculare (Timișoara, Cluj-Napoca, Paris).

Activitatea de cercetare o continuă prin înscrierea la doctorat, lucrări în cadrul congreselor și publicații științifice. Principalele preocupări: chirurgia segmentului anterior, chirurgia oculoplastică, afecțiunile medicale retiniene și glaucomul.

============================================================

Medicină Internă

Dr. Balaj Alexandra

Medic specialist Medicină Internă

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (2014). A parcurs anii de rezidențiat în specialitatea medicină internă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, secția cardiologie, gastroenterologie și medicină internă, sub îndrumarea prof. dr Petru Mircea, prof. Dr. Luminița Vida-Simiti, as. univ dr. Anton Florin. Domenii de interes: patologie cardio-vasculară, gastroenterologie.

 

============================================================

Radiologie & Imagistică

Dr. Mihăilă Marius Călin

Medic primar Radiologie-Imagistică medicală

Dr. Marius Mihăilă a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca (2004). Specialitatea Radiologie-Imagistică a finalizat-o la Clinica de Radiologie din Cluj-Napoca (2009). Dupa rezidențiat a lucrat ca medic specialist timp de un an la Spitalul Eduard Herriot (Lyon), în departamentul de afecțiuni digestive, unde a dobândit experiență în examinările imagistice abdominale (CT, IRM, radiologie intervențională). Are competență în senologie imagistică, obținută în centrul universitar Timișoara.

Principalele preocupări: osteodensitometrie DXA, mamografie, ecografie mamară, patologie digestivă.

============================================================

Laborator

Dr. Ştei Nicoleta Viorica

Medic specialist Medicină de laborator

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2007), confirmată prin examen de rezidențiat în specialitatea Medicină de laborator.
Are competență în citologie cervico-vaginală obținută în cadrul Institutului Oncologic ”Prof. Dr.Ion Chiricuta” din Cluj Napoca. A efectuat cursul ”Cerințe pentru acreditarea laboratoarelor medicale cf. SR EN ISO 15189:2007, formare auditori interni, validarea metodelor analitice, estimarea incertitudinii de măsurare, controlului intern al calității”.

============================================================

Asistență Medicală

 

 

Göcz Zefer Zita Adina

Asistent medical principal radiolog
 
 

 

 

 

 

Turcuț Ioana Mihaela

Asistent medical principal generalist

 

 

 

 

 

 

Mada Mariana

Asistent medical principal generalist

 

 
 

 

 

 

Dărăban Claudia Livia

Asistent medical generalist

 

 

 

 

 

 

Pop Tabita Irina

Asistent medical generalist

 

 
 

 

 

 

Şovre Nicoleta Teodora

Asistent medical generalist

 

 
 

 

 

 

Cata Cristina Adela

Asistent medical generalist

 

 

 

 

 

 

Hinț Denisa Alexandra

Asistent medical generalist

 

 
 

============================================================

Registratură Medicală

 

 

Oancea Ioana Mihaela

Registrator medical

 

 

 

 

 

 

Dărăban Raluca

Registrator medical

 

 
 

 

 

 

Laboṣ Adriana Violeta

Registrator medical
 

 

 

 

 

 

Țigan Gianina Mihaela Adriana

Registrator medical

 

 

 

 

 

 

Oros Monica

Registrator medical

 

============================================================