Echipa medicală – Clinica Medena

Dr. Mihăilă Marius Călin

Medic primar Radiologie-Imagistică medicală

Dr. Mihăilă Marius a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul UMF Cluj-Napoca (2004). A fost confirmat prin concurs în rezidențiat în specialitatea Radiologie-Imagistică, pe care a finalizat-o la Clinica de Radiologie din Cluj-Napoca (2009).

Dupa rezidențiat a lucrat ca medic specialist timp de un an la Spitalul Eduard Herriot (Lyon), în departamentul de afecțiuni digestive, unde a dobândit experiență în examinările imagistice  abdominale (CT, IRM, radiologie intervențională).

Principalele preocupări: osteodensitometrie DEXA, ecografii de părti moi, ecografie Doppler vasculară, ecografie șold, puncții sub control ecografic. 

Dr. Florin Ioana Camelia

Medic specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, dr. Florin Ioana a urmat pregătirea în rezidențiat pentru specialitatea Diabet zaharat, Nutritie și Boli Metabolice în Centrul de Diabet din Cliuj Napoca.

Principalele preocupari: diabetul zaharat, obezitatea

Dr. Mihăilă Ioana

Medic primar Endocrinologie

Absoventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca (2005), dr. Mihăilă a parcurs anii de rezidențiat în specialitatea Endocrinologie la Clinica de Endocrinologie Cluj. (sub indrumarea conf. Dr. Ghervan Cristina)

Are competență în ecografie endocrină (cursuri la Universitatea Gr. T. Popa Iași și la UMF Cluj-Napoca) și ceritificare în osteodensitometrie DEXA.

Principalele preocupări în domeniul Endocrinologiei: patologia nodulară tiroidiană, osteoporoza, afecțiunile endocrine la copii.

Dr. Sășianu Aurora

Medic specialist Endocrinologie

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2005), confirmată prin examen de rezidențiat național în specialitatea Endocrinologie, cu pregatirea ulterioară efectuată în Centrul Universitar Oradea si Cluj-Napoca.
Are competență în ecografie endocrină, obținută la Universitatea Carol Davila București (curs urmat la Insitutul Național de Endocrinologie C.I Parhon).
Domenii de interes: patologie tiroidiană, infertilitate, afecțiuni endocrine la copii.

Dr. Bălaj Alexandra

Medic specialist Medicină Internă

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (2014).
A parcurs anii de rezidențiat în specialitatea medicină internă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, secția cardiologie, gastroenterologie și medicină internă, sub îndrumarea prof. dr Petru Mircea, prof. Dr. Luminița Vida-Simiti, as. univ dr. Anton Florin.
Domenii de interes: patologie cardio-vasculară, gastroenterologie.

Dr. Păcurar Ramona

Medic specialist Cardiologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, confirmată prin rezidențiat național în Centrul Universitar București în specialitatea Cardiologie, cu stagii de pregătire la Spitalul de Urgență Oradea, Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara și Spitalul de Recuperare Cluj Napoca.
Are competență în ecocardiografie transtoracică.
Sfera de interes: hipertensiunea arterială, cardiopatia ischemică, valvulopatiile, cardiomiopatia hipertrofică.

Dr. Butiri Diana

Medic specialist Endocrinologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca (2012), confirmată prin examen de rezidențiat național pe specialitatea Endocrinologie, a urmat pregatirea în rezidențiat în specialitatea Endocrinologie la Clinica de Endocrinologie Cluj (sub îndrumarea Prof. Dr. Georgescu Carmen),cu competență în ultrasonografie tiroidiană.

Dr. Ștei Nicoleta

Medic specialist Medicină de laborator

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2007), confirmată prin examen de rezidențiat național pe specialitatea Medicină de laborator.
Are competență în citologie cervico-vaginală obținută în cadrul Institutului Oncologic ”Prof. Dr.Ion Chiricuta” din Cluj Napoca.
A efectuat cursul ”Cerințe pentru acreditarea laboratoarelor medicale cf. SR EN ISO 15189:2007, formare auditori interni, validarea metodelor analitice, estimarea incertitudinii de măsurare, controlului intern al calității”.

Dr. Dragomir Dinu Andrei

Medic specialist Cardiologie

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie Oradea(2011), Dr. Dragomir Dinu a urmat pregatirea în rezidențiat pentru specialitatea Cardiologie pe secția Clinică Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Oradea.
Din 2017 este medic specialist Cardiologie integrat pe post prin concurs pe Secția Clinică Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgență Oradea și este unul dintre medicii cardiologi ai Clinicii Medena.
Are competență în ecocardiografie transtoracică.

Dr. Cozman Anita

Medic specialist Dermatovenerologie

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea (2011), confirmată prin examen de rezidențiat în specialitatea de Dermatovenerologie.

Domenii de interes: Dermatologia estetică, Dermatologia pediatrică.
.
.

Dr. Bota-Sziber Alina

Medic specialist Endocrinologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca (2011), confirmată prin examen de rezidențiat pe specialitatea Endocrinologie, a efectuat stagii de pregătire în centrele universitare Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca.

Are competență în ecografie endocrină.

.

Dr. Cipleu Maria

Medic specialist Cardiologie

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea(2011), confirmată prin examen de rezidențiat pe specialitatea Cardiologie, cu stagii de pregătire la Spitalul Județean de Urgență Oradea și la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara.
Are competență în ecografie transtoracică.
Sfera de interes – Hipertensiunea arterială(prevenție primară și secundară), Cardiopatie ischemică, Tulburări de ritm și de conducere, Valvulopatii.

.

Dr. Nechita Romocea Andreea

Medic Specialist obstetrică ginecologie

Absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca (2012), confirmată prin examen de rezidențiat național în specialitatea obstetrică ginecologie, cu pregatirea ulterioară efectuată în centrul universitar Oradea.

.